Συγκέντρωση Σχολικών Ειδών στον Δήμο μας – Νέα σχολική χρονιά με δράσεις αλληλεγγύης και προστασίας του παιδιού

Η Κοιν.Σ.Επ «Promo Kynouria» ,ξεκινάει με την νέα σχολική χρονιά μια μικρή αλλά σημαντική δράση αλληλεγγύης, οργανώνοντας την  συλλογή σχολικών ειδών, για τα παιδιά  του δήμου μας, που οι οικογένειές τους αδυνατούν να προμηθευτούν για την προσωπική τους φοίτηση.

Ζητάμε τη στήριξη και τη συμμετοχή όλων,ώστε να βοηθήσουμε τις ευπαθείς ομάδες των οικογενειών του δήμου μας,που αδυνατούν για την αγορά τους.Πράγματα μικρά ,αλλά σημαντικά ,που μπορούν να χαρίσουν χαμόγελο σε ένα παιδί,ως δώρο στην νέα αρχή στο σχολείο τους.

Ολόκληρο το Σεπτέμβριο μπορείτε να φέρνετε σχολικά είδη (ακόμη και μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση) στο χώρο της Κοιν.Σ.Επ «Promo Kynouria» ,όπου λειτουργεί και το «Κοινωνικό ανταλλακτήριο» ,σε συνεργασία με τον δήμο μας,κάτω από το Ταχυδρομείο του Άστρους.

Ποιός μπορεί να ξεχάσει τη μυρωδιά της γόμας και του ξυσμένου μολυβιού που είχε η τάξη κάθε Σεπτέμβριο στα σχολικά μας χρόνια, τη μυρωδιά του βιβλιοπωλείου και της σχολικής μας τσάντας που φορτωνόμασταν κάθε τέτοια εποχή, αλλά και ποιος μπορεί να ξεχάσει τη συνεχιζόμενη περίοδο οικονομικής κρίσης και ανασφάλειας που ζούμε τα τελευταία χρόνια, με κυριότερα θύματα αυτής, τα παιδιά.

Παρακαλούμε ,με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς,οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του δήμου μας,να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια και να επικοινωνήσουν μαζί μας για την καλύτερη σωστή διανομή των σχολικών ειδών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη δράση, μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλέφωνο 6977125964, στο e-mail: ftzivelopoulos@gmail.com

δείτε εδώ τις δράσεις μας