Συγκέντρωση Τροφίμων – «ΕΝΙΣΧΥΩ» την προσπάθεια – Προσφέρω-Στηρίζω τους συνανθρώπους μου..»

Η αλληλεγγύη και η προσφορά, ας γίνουν πράξη και  αυτά τα Χριστούγεννα!

Η Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»  στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού που κάνει , συνεργάζεται εν όψει των Χριστουγέννων, με τον Δήμο μας , τις ενορίες Αγ.Νικολάου & Αγ.Παύλου  Άστρους και την Κοινότητα  Άστρους, για την συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας, γλυκών & κρεάτων, τα οποία θα διατεθούν από την κοινωνική δομή “βοήθεια στο σπίτι”  ,σε οικογένειες που  έχουν πραγματική ανάγκη, για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Απευθύνουμε κάλεσμα ,για την συγκέντρωση των τροφίμων ,από 5/12 έως 22/12 σε όλους τους δημότες ,συλλόγους  και φορείς της περιοχής, να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας, στην συλλογή τροφίμων.
Η Συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται στον χώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Promo Kynouria όπου λειτουργεί και το «Κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων» ,σε συνεργασία με το Δήμο, κάτω από το ΕΛΤΑ Άστρους.
ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ: Πρωινές ώρες 9 π.μ-1:30μ.μ & Απόγευμα 5:30- 7:30 μ.μ,. η Τηλεφωνήστε μας στο 6977125964  & 2755023450 για να τα παραλάβουμε ,μετά από ραντεβού…
Σας ευχόμαστε καλές γιορτές,  με υγεία και ευελπιστούμε να ανταποκριθείτε και σε αυτό το κάλεσμα, όπως  με πολλή αγάπη κάνετε κάθε φορά!

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της ΔΕ της Κοιν.Σ.Επ

Φώτης Τζιβελόπουλος