Συγκέντρωση Τροφίμων – «ΕΝΙΣΧΥΩ» την προσπάθεια – Προσφέρω-Στηρίζω τους συνανθρώπους μου..»

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Η αλληλεγγύη και η προσφορά,ας γίνουν πράξη και  αυτά τα Χριστούγεννα!

Η Κοιν.Σ.Επ Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας «Promo Kynouria»  στα πλαίσια των κοινωνικών δράσεων και εθελοντισμού που κάνει , συνεργάζεται εν όψει των Χριστουγέννων, με τις ενορίες Αγ.Νικολάου & Αγ.Παύλου του Άστρους , με τον Δήμο Β.Κυνουρίας και την τ/κ Άστρους,για την συλλογή τροφίμων,τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που  έχουν πραγματική ανάγκη, για τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων.

Απευθύνουμε κάλεσμα ,για την συγκέντρωση τροφίμων ,από 9/12 έως 23/12 σε όλους τους δημότες ,συλλόγους  και φορείς της περιοχής, να βοηθήσουν όπως μπορεί ο καθένας, στην συλλογή τροφίμων.

Η Συγκέντρωση τροφίμων θα γίνεται στον χώρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ «Promo Kynouria» /astros-kynourianews, όπου λειτουργεί και το «Κοινωνικό ανταλλακτήριο ρούχων» ,σε συνεργασία με το Δήμο, κάτω από το ΕΛΤΑ Άστρους.

ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ: Πρωινές ώρες 9 π.μ-1:30μ.μ & Απόγευμα 5:30- 8:30 μ.μ, η Τηλεφωνήστε μας στο 6977125964  & 2755023450 για να τα παραλάβουμε ,μετά από ραντεβού…

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές,  με υγεία και να ανταποκριθείτε και σε αυτό το κάλεσμα,όπως  με πολλή αγάπη κάνετε κάθε φορά.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος της ΔΕ της Κοιν.Σ.Επ

Φώτης Τζιβελόπουλος