Ευχές για Καλές γιορτές! από την Κοιν.Σ.Επ “promo kynouria” με το μήνυμα των Χριστουγέννων…

Αυτά τα Χριστούγεννα, τί μας λείπει;

Μόνο να ανοίξουμε τα μάτια της ψυχής μας, να αγκαλιάσουμε τον νεογέννητο Ιησού που έρχεται για να ειρηνεύσει τις καρδιές και να μας φωτίσει με την Αλήθεια της Αγάπης του. Τί να θέλει από εμάς;

Να αναλογιστούμε λίγο τα αδέρφια μας, τους ανθρώπους που ζούνε μόνοι, κάπου δίπλα μας, που έμειναν έτσι, από τη μια στιγμή στην άλλη, κάτι που αναπόφευκτα, μπορεί να συμβεί και σε εμάς κάποτε στη ζωή μας.

Είναι για εκείνους, τους φτωχούς, τους άστεγους, τους κακοποιημένους, τους μοναχικούς, τα ορφανά, για τους πενθούντες, τους πάσχοντες σωματικά και ψυχικά με φοβερές ασθένειες, τους περιθωριοποιημένους κι όλους τους περιφρονημένους ανθρώπους του κόσμου μας… γι αυτούς γεννιέται ο Σωτήρας Χριστός.

Γιατί η ζωή κι η ευτυχία τους, δεν μετρούν λιγότερο απ τη δική μας. Τις άγιες ημέρες των εορτών, ας κάνουμε το πνευματικό μας ταξίδι με σύνεση, με στοχασμό και με ταπεινό οδηγό μας τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, παραμερίζοντας λίγο τη φρενίτιδα των αγορών και των προσωπικών μας «θέλω».

Παραγκωνίζοντας το καταστροφικό «εγώ» μας, να δώσουμε λίγο χρόνο σε όσους μας έχουνε ανάγκη… Λίγη συντροφιά, ένας καλός λόγος, μια καλή χειρονομία, ποτέ δεν μας στοιχίζουν, μόνο σημαίνουν πολλά.

Ευχή να γεμίσουμε την καρδιά μας, με την αγάπη, το σεβασμό και την αποδοχή προς τους συνανθρώπους μας, σεβόμενοι την διαφορετικότητά τους. Να γίνει εφικτή η αλλαγή που προσμένουμε, ξεκινώντας από εμάς τους ίδιους.

Για να γίνει ο κόσμος μας, μια σπιθαμή καλύτερος, χωρίς να κρίνουμε και να απαισιοδοξούμε, αλλά με την ελπίδα ζωντανή για να φέρουμε ένα υγιές, πιο ανθρώπινο κι ειρηνικό έτος 2023 στη ζωή μας, πέρα από μια συνηθισμένη ευχή..!! Χρόνια σας πολλά!

Ευχόμενοι υγεία, αγάπη κι ευλογία Κυρίου στις οικογένειές σας! Πάντα με σεβασμό κι εκτίμηση, για την πολύτιμη στήριξή σας στο πρόσωπό μας, για τα τόσα χρόνια που πορευόμαστε μαζί στην ενημέρωση.