Τι κάνουμε

Στις 14/7/17, δημιουργήσαμε την Κοιν.Σ.Επ με διακριτικό τίτλο “Promo Kynouria ”  με έδρα το Άστρος που έχει τις παρακάτω  δραστηριότητες.

Οι σκοποί του συνεταιρισμού είναι η συλλογική και κοινωνική ωφέλεια ,όπως ορίζονται στις παρ.2 και 3 του αρ.2 του Ν.4430/2016 (ΦΕΚ 205/Α/31.10.2016)  

ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

 ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ: Τα μέλη μας διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία σε τομείς όπως:

 1. ΣΤΗΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΜΜΕ : Τοπικός ιστότοπος www.astros-kynourianews.

Ο τοπικός ιστότοπος ανήκει στην Κοιν.Σ/Επ , “Η Καθημερινή σας έγκυρη, αντικειμενική  & ανεξάρτητη ενημέρωση” με όλα τα τοπικά νέα της περιοχής που αφορούν τον Δήμο και την Περιφέρειά Πελοποννήσου. (δείτε εδώ)

 Χρήσιμες ενημερώσεις, για ανέργους και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες ,ρεπορτάζ με θέματα καθημερινότητας και ενημερωτικές εκπομπές.

“Προβάλουμε τον τόπο μας και τις αξίες του”, που αφορούν την Ιστορία, την Παράδοση, τον Πολιτισμό , τον Αθλητισμό, τον Τουρισμό με τις φυσικές ομορφιές της περιοχής, καθώς και τα παραδοσιακά μας προϊόντα.

ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ 

  α) ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

  β) ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

  γ) ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ  – ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ & VIDEOS ΜΕ DRONE

  δ) ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ & E-SHOP

  ε) ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ

    “Δημιουργήσαμε το Κοινωνικό Ανταλλακτήριο Ρούχων” (δείτε εδώ) ,το λειτουργούμε  σε συνεργασία με τον Δήμο μας & το Βοήθεια στο σπίτι.

Παίρνουμε πρωτοβουλίες για δράσεις και συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας

Τοπική Οργάνωση δράσεων και ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας στα παραπάνω θέματα.

 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ

1) «συμμετοχή σε έργα από Εθνικούς ή συγχρηματοδοτούμενους πόρους (Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα, Τομεακά κτλ)»

2)  «συνεργασία με ΟΤΑ Α΄& Β΄Βαθμού για υλοποίηση εθνικών ή συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων»

3) «συνεργασία με ΟΤΑ για την προώθησης της τουριστικής προβολής»

4) «συμμετοχή σε δίκτυα για την προώθηση της τουριστικής προβολής»

5) Διοργάνωση συνεδρίων και ενημερωτικών ημερίδων για την προβολή της περιοχής

6)  Διοργάνωση Πολιτιστικών & Μουσικών εκδηλώσεων και Αθλητικών αγώνων

Συνεργαζόμαστε με Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Φορείς, Συλλόγους, Δήμους, Περιφέρειες αλλά και ιδιώτες

 Στόχος μας είναι η Τοπική Οργάνωση δράσεων για την τουριστική προβολή της περιοχής, με νέες τεχνολογίες τουριστικού marketing , καθώς και  ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας με πρωτοβουλίες για δράσεις ,όπως η συλλογή & αποστολή  ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη τοπικά, καθώς και η αποστολή  βοήθειας σε συνανθρώπους κατά περιόδους σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε πληγέντες , από πλημμύρες, φωτιές, σεισμούς & στους πρόσφυγες,

Αξιοποιώντας την μακροχρόνια  επαγγελματική μας εμπειρία ,την ενασχόληση μας με τα κοινά και την αγάπη μας για τον συνάνθρωπο και τον τόπο μας, συνεργαζόμαστε  με τους ειδικούς συνεργάτες που έχουμε ,για να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη της περιοχής μας.

 Αυτό θα γίνει ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ, μεταξύ του Δήμου, της Περιφερείας, των Τοπικών Κοινοτήτων και της Κοινωνίας των Πολιτών,  με στοχευμένες παρεμβάσεις , μέσα από δράσεις τουριστικές,πολιτιστικές ,αθλητικές, με θετικό πρόσημο για την τοπική κοινωνία και επιχειρηματικότητα, μέσα στα πλαίσια ενός γενικότερου   μακροχρόνιου στρατηγικού σχεδιασμού, που δίνει βάση στην αειφόρο ανάπτυξη, με νέες καινοτόμες ιδέες &  μηδενικά απόβλητα και σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο!